DrDAQ Education Logger

DrDAQ omdanner en standard PC til et lille videnskabeligt laboratorium. DrDAQ er en prisbillig datalogger, som er udviklet til bl.a. undervisningsbrug i gymnasiet og folkeskolen.
DrDAQ har som noget helt unikt indbygget føler for lys, lyd (både lydstyrke og kurveform) og temperatur. Desuden kan den måle spænding og modstand. Derudover er der tilslutningsmulighed for standard pH elektroder og ekstra eksterne følere (temperatur, relativ fugtighed, tryk mv.).

Med det medfølgende PicoLog-program, er det muligt at benytte DrDAQ som en avanceret datalogger, som kan opsamle måledata over lange tidsperioder. Desuden medfølger programmet PicoScope, som gør det muligt at benytte DrDAQ som oscilloskop, der kan anvendes til måling på signaler der ændre sig hurtigt.
DrDAQ leveres desuden med et omfattende bibliotek af videnskabelige eksperimenter. Mål f.eks. pH-værdien af mælk medens det bliver sur. Mål lydens hastighed eller find saltvands frysepunkt. Eksperimenterne foreligge i både en elev- og lærer-version. Lærer-versionen indeholder resultater, kurver og måleresultater samt svar på spørgsmålene.

!

USB DrDAQ Kit (temp+pH+RH+scope probe)

Pico Technology
PP707
*** Sale *** (while stock last)

This value pack represents outstanding value for money. Together with the  USB DrDAQ data logger and software, this pack also contains two  external temperature sensors, a pH electrode, an humidity sensor, and an oscilloscope probe.