Persondatapolitik

MicroTec har lavet denne erklæring om databeskyttelse for at vise, hvor vigtigt privatlivets fred er for vores virksomhed. I det følgende beskrives vores forretningsrutiner ved indsamling og videregivelse af data for denne hjemmeside: http://www.microtec.dk

Hos MicroTec er det vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger, som du deler med os, behandles som private og fortrolige. Dine personlige data anvendes udelukkende til at give dig en forbedret indkøbsoplevelse. Vi garanterer, at vi ikke videregiver dine personlige data til udenforstående parter.

Sådan bruger vi de indsamlede data
Når du foretager en bestilling, oplyser du navn, adresse, postnummer, leveringsadresse, telefonnummer, e-mail-adresse, og kreditkortnummer og udløbsdato. Vi samler disse oplysninger for at kunne:

  • Bekræfte din identitet ved autorisering af betaling
  • Levere din bestilling til dig
  • Kontakte dig angående din ordrestatus

Dine personlige data (som kreditkortoplysninger, navn, adresse, postnummer eller telefonnummer) videregives også til vores bank, så vi kan autorisere og tage betaling for et køb. Dine personlige data videregives ikke til MicroTecs partnere eller til marketingfirmaer. Vi videregiver ikke data, der kan bruges til at identificere individuelle kunder.

Sikker server
Når du foretager en bestilling, sker det gennem vores sikre server. Softwaren i vores sikre server krypterer alle personlige data, du giver os, så vi kan sikre, at dine data forbliver fortrolige.

IP adresser
Vi benytter din IP-adresse til at indsamle generelle demografiske oplysninger om hvilken browser du bruger og den forrige side du besøgte. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet.

Cookies
Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger om besøg på siden, for eksempel hvilke varer kunderne lægger i deres indkøbskurv.

Tilmeldingsformular til nyhedsbreve
Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, skal vi kun bruge dit fornavn og din e-mailadresse. Disse oplysninger videregives ALDRIG andre til andre. Hvis nyhedsbreve, der sendes til din e-mailadresse bliver afvist, eller din mail-boks er fuld, sletter vi automatisk din tilmelding. Slettede tilmeldinger fjernes fuldstændigt fra vores database.
Abonnenter kan annullere deres tilmelding når som helst med øjeblikkelig virkning.

Links
Dette website indeholder links til andre websites. MicroTec er ikke ansvarlig for databeskyttelsespolitikken og indholdet af disse andre websites.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedrørende denne databeskyttelseserklæring, principperne for dette website eller din handel med os, bedes du kontakte:

MicroTec
Taarngade 9
DK-7600 Struer
Denmark
info@microtec.dk