picoscope4824pr

8-kanals PicoScope oscilloskop med høj opløsning

25. februar 2014

Det nye 8-kanals pc-oscilloskop fra Pico Technology, som forhandles igennem MicroTec,  er den perfekte løsning til avancerede anvendelsesområder, som kræver flere kanaler. PicoScope 4824 har et kompakt og hårdført kabinet og byder på 12-bit opløsning, SuperSpeed USB 3.0-tilslutning og en integreret 14-bit arbitrary waveform generator (AWG).

Det nye 8-kanals PicoScope har den samme kompakte størrelse som Picos eksisterende modeller med 2 og 4 kanaler og kan erstatte pladskrævende oscilloskoper, som fylder hele skrivebordet. I lighed med de øvrige PicoScope-modeller er 4824 lille, let og nem at tage med – på trods af sine imponerende specifikationer, strømforsynes oscilloskopet udelukkende via USB-porten og kræver ingen klodset separat netadapter.

De 8 indgange med høj præcision og et lavt støjniveau, en båndbredde på 20 MHz og en følsomhed fra 2 mV/div gør dette oscilloskop velegnet til en bred vifte af anvendelsesområder som opstartsekvenser for strømforsyninger, dekodning og tidstro visning af sammenhørende ind- og udgangssignaler, 7-kanals audio, måling af 3-faset strøm og spænding, samt flerfase motorer. Takket være en maksimal samplehastighed på 80 MSample/sekund, en dyb bufferhukommelse på 256 MSample og data streaming er oscilloskopet i stand til at opsamle detaljerede timing data over længere perioder.

PicoScope 4824 har en lang række standardfunktioner, fx en 20 MHz FFT-spektrumanalysator, segmenteret hukommelse (til bursts på op til 10.000 captures på under 30 millisekunder), matematik kanaler, automatiske målinger, colour persistence display mode, advanced digital triggering, mask limit testing og seriel dekodning (SPI, I2C, I2S, RS-232/UART, CAN, LIN og FlexRay).

PicoScope 4824 oscilloskopet med 8-kanaler, fås nu via den danske distributør MicroTec på  www.microtec.dk