picoscope3000msopr

Ny serie af mixed-signal oscilloskoper med dyb hukommelse

13. november 2012

Den nye serie af mixed-signal oscilloskoper (MSO) fra Pico Technology kombinerer den dybe hukommelse og høj ydeevne fra PicoScope 3000-serien med en kraftfuld 16-kanals logik analysator. Med en indbygget funktion generator og arbitrary waveform generator, udgør disse oscilloskoper en komplet testbænk i en kompakt USB-enhed.

De nye MSO'er har 2 analoge kanaler med båndbredder fra 60 MHz til 200 MHz, en maksimal samplingfrekvens på 500 MS/s og 100 MHz på de digitale indgange.

Størrelsen på bufferhukommelsen spænder fra 8 Mega/samples til 128 Mega/samples. Den dybe hukommelse gør oscilloskoperne velegnede til dekodning af serielle signaler. Det er muligt at opsamle serielle data med både de 2 analoge kanaler og de 16 digitale kanaler, altså i alt 18 kanaler. Alle disse kan dekodes samtidigt, også selvom der er tale om en blanding af forskellige serielle protokoller.

Serielle data som I²C, UART/RS232, SPI, CAN-bus, LIN og FlexRay formater kan dekodes og vises i binær, decimal eller hexadecimal formater. De 16 logiske inputs er organiseret i to banker, som hver har sin egen justerbare logic threshold  som muliggør test af designs med blandet logik.

Oscilloskoperne leveres med softwarepakken PicoScope, der indeholder alle standard oscilloskop- og spectrumanalyser funktioner, samt mask limit testing, segmented memory, avancerede trigger-funktioner og som tidligere nævnt serielle dekodning; funktioner man på andre oscilloskoper oftest skal betale ekstra for at få. Andre indbyggede features omfatter persistence displays med hurtig opdatering,  matematiske kanaler, automatiske målinger med statistik og programmerbare alarmgrænser.
PicoScope softwaren er kompatible med Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8 og opdateringer er gratis i hele produktets levetid.

De avancerede trigger-funktioner omfatter pulse width, interval, window, window pulse width, level dropout, window dropout, runt pulse, variable hysteresis, og logic. Alle triggere er digital, hvilket sikrer lavere jitter, større nøjagtighed og højere spændingsopløsning end analoge trigger, som findes på mange konkurrerende oscilloskoper.

PicoScope 3000MOS-serien leveres incl. oscilloskopprober og logikkabel til priser startende fra Kr. 5.722,- excl. Moms.

For flere informationer kontakt MicroTec.
T +45 9784 1199
M sales@microtec.dk
W http://www.microtec.dk