USB oscilloskop med indbygget Arbitrary Waveform Generator.

TiePie Handyscope-HS3 PC-oscilloskop

TiePie Handyscope-HS3 PC-oscilloskop

Med den nye Handyscope-HS3 fra Hollandske TiePie engineering er det muligt at omdanne sin standard PC til en komplet samling af avancerede måleinstrumenter, bes­tående af et 2 kanals storage oscilloskop, spectrum analys­er, tran­sient recorder, digital volt­meter og en avanceret Arbitrary Waveform Generator (AWG).
Handyscope-HS3 er et eksternt instrument der, tilsluttes Pc’ens USB-port. Dette har flere fordele, f.eks. kan instru­mentet på få minutter flyttes fra en PC til en anden, uden at disse skal skilles ad. Det er desuden muligt at benytte instrumentet sammen med en bærbar PC. Kombinationen af en bærbar PC og HS3 udgør et meget universelt instrument, der bl.a. er velegnet til servicebrug og forsøg i marken, hvor man jo har behov et kompakt instrument med mange funktioner.
Oscilloskop-delen har en samplefrekvens på op til 100M samples pr. sek. og en valgfri opløsning på 12-16 bit. Den store hukommelse på hele 256K sample, sammen med muligheden for pre- og post-trigger, gør det muligt at undersøge detaljer i det målte signal både før og efter en hændelse er indtruffet.
Ved hjælp af den indbyggede 14-bit Arbitrary Waveform Generator er det muligt at generere en hvilken som helst brugerdefineret kurveform eller pulstog. Desuden er der foruddefineret kurveformer for sinus, trekant, firkant og pink noise. Som en smart ekstra feature er det muligt at benytte AWGen som trackinggenerator for Spectrumanalyseren. Derved er det muligt at lave et frekvenssweep af f.eks. en forstærker eller et filter.
Den Windows-baserede softwarepakke gør det muligt at udskrive måleresultaterne direkte på en standard printer.
Desuden kan målingerne gemmes på disk eller benyttes i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word i forbindelse med rapportskrivning.
Handyscope-HS3 leveres med komplet instrumentsoftware, 2 oscillos­cope prober, manual og alle nødvendige kabler til priser startende fra Kr. 5.156,- excl. moms.

Skriv et svar